Om resor

SEVÄRDHETER OCH TIPS PÅ ÖVERNATTNING I GÖTEBORG


skrivet den 16 dec av lasse, klockan:10:50

Vad har jag för tips på övernattning i Göteborg då? Tja, jag vet inte om det finns lediga rum men om man utgår från att det gör det så finns det lite schyssta hotell i centrum som trots hög standard kan ha bra priser på helgerna, särskilt om man bokar via nån sajt som ger rabatter eller har schyssta dealar...

Om man vill ha ett hotell i göteborg nära liseberg och det vill man nog om det går så finns ju först och främst coola Gothia towers - hotellet som består av 2 skyskrapor mitt emot liseberg. Det snackas om ett tredje torn eftersom trycket är stort. Det är Nordens största hotell redan nu tror jag. Trycket på hotellrum i Göteborg är görstort.

En bit längre bort på Skånegatan finns ett Scandic som nyligen byggde på med ett antal våningar. Jag vet inyte om det är bra där dock.

Längst uppe på Avenyen har vi Park Avenue som jag har för mig inte är Radisson Sas längre. Elite kanske. Elite Plaza finns också, på Västra Hamngatan. Det är ett av de lyxigaste hotellen i Göteborg drä kändisar som U2 och Bruce Springsteen bor. Bishops Arms i källaren är mysig.

Radisson vid Centralen är ofta fullbokat och folk säger att det börjar kännas lite mossigt, men det är nog ändå OK. Inneatriumet med restaurang, bar, lobby m m är bra. Som ute fast inne.

Radisson lär få det tuffare när nya Clarion Post öppnar i gamla Postborgen jämte; det byggs förfullt där. 2 nya hotell som är klara i Centrum är ett i Centralen och Avalon på Kungsports platsen, med sin julbar och sin genomskinliga pool på taket som man ser underifrån från gatan! Den är nog inte öppen för alla dock, utan hör till nån lyxsvit eller så.a


Currently rated 1.0 by 1 people

  • Currently 1/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed